PANÁRIOM PROGRAM

A Tündérlámpás Alapítvány Magyarország területén az 1000 fő alatti lakosokkal rendelkező települések önkormányzatai/fenntartói részére pályázatot ír ki.

A pályázat célja: Az 1000 fő alatti településeken tartós élelmiszer osztás.

A pályázat kiírásának ideje: 2019.02.15-től 2019.12.31-ig folyamatos minden hónapban

A pályázattal elnyerhető támogatás: Az igényelt összeg 50%-a de maximum 250.000 Ft, a fennmaradó 50% az önkormányzat önrésze.

A pályázat feltételei:

Pályázati lehetősége csak az 1000 fő alatti lakosokkal rendelkező településeknek van. Minden hónap 20-ig beérkezett pályázatokat bíráljuk el és azt a következő hónap 15-éig teljesítjük. A pályázó vállalja, hogy a megállapodás szerinti önrész összegét a szerződést követő 8 napon belül az alapítvány részére elutalja. A Tündérlámpás Alapítvány vállalja , hogy a nyertes önkormányzatokkal együtt működve adott hónap 15-éig tartós élelmiszer adományt oszt az önkormányzat által pályázott településen. A csomag tartalma konzervek, tészta, liszt, cukor, wcpapír és egyéb tartós élelmiszer vagy tisztítószerek az egyéni megállapodás függvényében. A helyiséget az adományosztásra az önkormányzat biztosítja, mely lehet az önkormányzat épülete, iskola, óvoda, bármilyen helyiség, ami megfelelő a célra.