HOGYAN SEGÍTÜNK

Hírek 

Egy doboznyi dvd filmet és mesét kapott tőlünk a kis család, a gyerekek nagyon boldogok voltak. Köszönjük a felajánlást.

Egy régebben indult projektünk (Tetoválj Daniért) támogatójával ( Stingers Tattooszalon ) valósítjuk meg a közös elképzeléseinket aminek nagyon örülünk,ha neked is szívügyed a fogyatékkal élő gyermekek támogatása akkor tetováltass a Stingerstattoo szalonban.Amennyiben alapítványunk logóját tetováltatod magadra büszkén viselheted hogy ki állsz a...

Örömmel értesítünk titeket hogy tegnap kézbesítettük a tartós élelmiszer csomagot a családnak és nagyon örültek neki

Toldi Jánosné nyugdíjas özvegy asszony keresett meg minket hogy éhezik, 1 hete nem evett mást csak gyógyszert és penészes kenyeret, sajnos többször elájult az éhezés miatt.
Kötelességünknek éreztük hogy azonnal megkezdjük a szervezést és mihamarabb élelmiszerhez juttassuk Erzsi nénit .
Így történt hogy a tegnapi nap folyamán belevághattunk az...

Segítségre szorulnak!
Zsuzsinak és Zolikának ágyra van szükségünk legalább 160cm hosszú hogy sokáig jó legyen nekik ! Ha van ilyen ágyatok és nincs rá szükségetek akkor itt az idő hogy jó helyre kerüljön! :) A gyerekek apukája alkalmi munkás sajnos leukémiás, így bármennyire szeretné nem tudja megvenni nekik az ágyat :( Anyukájuk babát vár ! Most...

Mint olvashattátok megnyerték az Xbox one konzolunkat melyet izgatottan el is vittünk a nyertes Cser Erzsébet és családja részére.ÉS MOST?

Támogasd küldetésünket